Sprekenhus

Alexander Sprekenhus grundades i Oslo 2010.

Vårt fokus har alltid varit att formulera hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter av bästa kvalitet. Vi använder växtbaserade och laboratorieframställda ingredienser för att skapa effektiva och välbalanserade formuleringar.

Arganolja är en av de mest antioxidantrika oljorna och ingår i många av våra produkter på grund av sina unika och vårdande egenskaper.

The gift label

THE GIFT LABEL is an Amsterdam based lifestyle brand which aims to continuously design and release new products that are pleasant surprises.

Mr Bear family

Mr Bear Family grundades 2012 i Göteborg. Vi producerar naturliga produkter för den medvetna människan.
Vi började lokalt med fokus på den svenska marknaden men producerar nu även för hela vida världen. Vi fokuserar på att erbjuda ett brett sortiment med något för alla och arbetar ständigt med att förbättra och stärka våra befintliga produkter, se nya möjligheter samt utveckla nya idéer.
Vi arbetar för att våra produkter skall vara helt naturliga eller så naturliga som det bara går. Produkterna innehåller endast de finaste ingredienserna, noggrant utvalda av oss. Vi testar aldrig våra produkter på djur.
Vi erbjuder bra priser, utan förlust på en fantastisk kvalitet.
Oavsett om du bor i slott eller i koja så skall du kunna unna dig Mr Bear Family.
Vi främjar tillväxt, vård och kultur inom skäggsfären och vi tror på naturliga, vårdande produkter för hår, kropp och sinne.